Традиційний хліб або булочки можна легко замінити альтернативними продуктами. Щонайменше 4 прості інгредієнти є ефективною заміною хліба у стравах з фаршу, повідомляє Daily news.
Читайте також Не треба ні грама м'яса: котлети з грибів та капусти, які зникають вмить
Чим замінити хліб у фарші?
- Тертий кабачок або картопля
Популярною кулінарною родзинкою серед домашніх кулінарів є використання таких овочів, як картопля та кабачок. Ці інгредієнти не тільки покращують смак страви, але й роблять котлети соковитими та ніжними.
Їхній нейтральний смаковий профіль дозволяє бездоганно поєднуватися з різними видами м'яса, зокрема зі свининою, яловичиною, куркою та індичкою.
- Крохмаль
Кулінари також рекомендують додавати крохмаль до м'ясних котлет, щоб зробити їх більш пухнастими та смачними. Слід використовувати 20 грамів крохмалю на 500 грамів фаршу.
- Морква
Важливо відзначити, що морква не хліб. Її присутність у котлетах помітніша порівняно з такими інгредієнтами, як кабачки або картопля. Морква не тільки додає соковитості, але й покращує смакові якості страви.
Хліб у котлетах можна замінити морквою / Фото Unsplash
Для досягнення найкращого результату рекомендується використовувати одну середню моркву на кожні 0,5 кілограма м'ясного фаршу.
Цікаво: фудблогерка представила унікальну закуску – смажені огірки. Концепція може здатися незвичною, але страва неодмінно здивує.