Ці котлетки можуть стати справжньою знахідкою для господинь, які не проти трішки поекспериментувати. Не обов'язково купувати м'ясо, аби смачно нагодувати сім'ю, розповідає Gotujmy.
До речі Котлети вийдуть ідеальними: скільки яєць потрібно давати на 1 кілограм фаршу
Рецепт котлет з грибів та капусти
Час: 1 година
Порцій: 8
Інгредієнти:
– маленький качан капусти;
– 10 столових ложок реп’яхової олії;
– 2 цибулини;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 кілограм печериць;
– пучок кропу;
– 3 яйця;
– по чайній ложці чорного перцю та паприки;
– 2 чайні ложки солі;
– 5 столових ложок борошна;
– склянка панірувальних сухарів.
Приготування:
- Капусту дрібно шаткуємо і заливаємо на 10 хвилин окропом. Потім перекладаємо у друшляк.
- Цибулю дрібно нарізаємо та обсмажуємо з цукром до золотистого кольору.
- Додаємо нарізані гриби і смажимо до повного випаровування води.
- Охолоджуємо гриби та збиваємо блендером. Додаємо капусту, кріп, перець, сіль, яйця, панірувальні сухарі та борошно. Ретельно вимішуємо.
- Формуємо невеликі кульки, викладаємо на розігріту сковорідку, злегка припліскуємо та обсмажуємо до золотистості.
Смачного!
Результат буде зовсім іншим: навіщо до варення з яблук додавати соду.