Для підливок і соусів: що треба додати в сметану, щоб вона не згорталася
- Додавання молока в сметану запобігає її згортанню при використанні в соусах та підливах.
- Молоко розбавляє консистенцію сметани, що дозволяє витримати високу температуру.
Коли ми використовуємо сметану у підливах або соусах, то прагнемо, щоб вона була ніжною та кремовою. На жаль, часто продукт згортається, але це можна попередити.
Для того, щоб результат вийшов ідеальним, треба використати зовсім простий трюк. Який саме – розповідає 24 Канал.
Не пропустіть Яйця не треба чистити, шкаралупа сама відпаде: секрет досвідчених господинь
Корисний лайфхак
Згортання сметани вкрай негативно впливає на враження від страви, і мало хто знає, як з ним боротися. А потрібен лише один інгредієнт!
Корисна підказка / Фото Freepik
Просто влийте в сметану трішки молока. Так просто, а насправді вкрай важливо.
Завдяки цьому сметані не буде страшна висока температура, адже молоко розбавить консистенцію продукту, що дозволить отримати ідеальний результат.
Тепер ви зможете насолоджуватися підливками та соусами без жодних побоювань, що щось піде не так.
Весь секрет – у замочуванні: як приготувати бобові втричі швидше.