Розкішна кабачкова ікра на зиму: елементарний рецепт, який вас здивує

21 серпня 2024, 14:38
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Кабачкова ікра має просто неймовірний смак. Спробуйте приготувати її за цим простим рецептом.

Вам потрібні лише найпростіші інгредієнти. Цілком ймовірно, вони вже є у вашому холодильнику.

Буде смачно Смачніші, ніж в магазині: перевірений рецепт в'ялених томатів без олії

Кабачкова ікра

  • Час: 2 години 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 3 кілограми кабачків;
– 1 кілограм моркви;
– 1 кілограм цибулі;
– 300 грамів томатного соусу;
– 300 грамів олії;
– 2 столові ложки цукру;
– 1,5 столової ложки солі.

Приготування:

  1. Помийте та почистьте кабачки та моркву. Якщо кабачки з великим насінням, то середину краще вирізати.
  2. Поріжте кабачки, моркву та цибулю на невеликі шматочки. Пропустіть через м'ясорубку або подрібніть у блендері.
  3. Перекладіть масу в каструлю з товстим дном, додайте олію та добре перемішайте. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 1 годину 20 хвилин.
  4. Потім додайте томатний соус, цукор, сіль та добре перемішайте. Тушкуйте ще 40 хвилин. Закатайте в стерилізовані банки та залиште до остигання.

Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачний салат з кабачків.