Укр Рус
9 грудня, 12:30
2

Стане головною окрасою новорічного столу: готуємо неймовірний мандариновий торт без випікання

У сезон, сповнений кулінарних традицій, з'являється новий десертний тренд – святковий, простий у приготуванні та без випікання. Це мандариновий торт, який стане щасливим квитком до ваших трапез з мінімальними зусиллями.

Яскравий зовнішній вигляд і цитрусовий аромат цього десерту обіцяють створити святковий настрій з першого ж шматочка. Як приготувати мандариновий торт без випікання, розповідає 24 Канал з посиланням на ProstoWay.

Читайте також Переплюне київський та празький: як приготувати торт з дитинства – "Золотий ключик"

Як приготувати мандариновий торт без випікання

  • Час: 30 хвилин – приготування (4 години на застигання)
  • Порції: 10

Інгредієнти:
– 6 мандарин;
– 300 грамів печива "До чаю";
– 100 грамів вершкового масла;
– 400 грамів вершкового сиру або сметани;
– 100 грамів цукрової пудри;
– 10 грамів желатина;
– 50 мілілітрів води.

З морепродуктами від ТМ "Водний Світ" створити свято для всієї родини – легко! Заморожені мідії та креветки збережуть смак моря у кожній страві, а крабові палички “Сніжний краб” зроблять навіть звичний салат особливим.

Приготування:

  1. Для основи подрібніть печиво в крихту й змішайте з розтопленим маслом. Отриману масу рівномірно розподіліть по дну форми й поставте в холодильник.
     
  2. Желатин замочіть у воді, дайте йому набрякнути, а потім підігрійте, не доводячи до кипіння.
     
  3. Змішайте вершковий сир із цукровою пудрою, додайте розтоплений желатин і частину нарізаних мандаринів.
     
  4. Вилийте суміш на основу з печива, зверху викладіть кільця мандаринів і поставте торт у холодильник на 4 – 5 годин.

Готовий десерт має настільки ефектний вигляд, що гарантовано стане головною окрасою вашого святкового столу.

Сподобався десерт? Тоді зверніть увагу і на рецепт різдвяного штолена без дріжджів.