Так ви ще не консервували: рецепт фантастичних огірків з гірчицею та медом
16 серпня 2024,
23:59
Читать новость на русском
Особливий смак огірків можна зберегти, використовуючи різноманітні методи консервації. Радимо скористатися цим простим рецептом з медом.
Такі огірки будуть дуже хрумкими, інформує Смачно 24. Спробуйте – вам сподобається.
Буде смачно Помідори з овочами: рецепт ідеальної закуски на зиму
Огірки з медом
- Час: 60 хвилин
- Порцій: 4
– 2 кілограми огірків;
– 2,5 склянки води;
– пів склянки оцту;
– пів склянки цукру;
– 2 столові ложки меду;
– 2 столові ложки гірчиці у зернах;
– 2 столові ложки солі;
– 3 – 5 зубчиків часнику;
– 2 чайні ложки гірчиці.
Приготування:
- У велику каструлю налийте оцет з водою, додайте цукор, сіль і мед. Доведіть все до кипіння.
- Огірки помийте, почистьте і розріжте вздовж на четвертинки. Зубчики часнику почистьте від шкірки.
- Щільно укладіть огірки в банки. Потім додайте в ще теплий розсіл гірчицю і зерна гірчиці.
- Ретельно перемішайте і відразу залийте огірки.
- У кожну банку додайте часник і закрутіть кришками. Всі банки простерилізуйте близько 10 хвилин.