Лише одна пересторога: на що треба зважати, вживаючи розсіл з огірків

9 жовтня 2024, 21:54
Читать новость на русском

Джерело:

pysznosci

Розсіл з огірків не тільки смачний, а й містить багато корисних елементів. Однак потрібно знати про один нюанс перед тим, як вживати цей "лимонад".

Українці знають розсіл з огірків як чудовий засіб проти похмілля, також його часто споживають вагітні. В цьому немає нічого дивного, адже в цій рідині багато корисних елементів, повідомляє портал Pysznosci

Читайте також Котлети вийдуть ідеальними: скільки яєць потрібно давати на 1 кілограм фаршу

Однак є один важливий нюанс, який часто втрачають з фокусу, а він має важливе значення.

На що треба зважати 

Річ у тому, що навіть в одній склянці розсолу багато солі. Її кількість перевищує звичайну норму, що може для когось бути небезпечним.

Смачна страва та напій / Фото Pixabay 

У 100 мілілітрах розсолу з маринованих огірків 2,5 грами солі. Це половина добової норми, яку рекомендує ВООЗ. Тому, вживаючи розсіл, переконайтеся, що це не зашкодить вашому здоров'ю.

Не треба спеціальних девайсів: як легко виміряти вагу продуктів.