Спробуйте раз – робитимете завжди: навіщо у котлети додають мінеральну воду
- Мінеральна вода з вуглекислим газом додається у фарш для котлет, щоб зробити їх більш ніжними та соковитими.
- Котлети слід перевертати кожні 3 – 4 хвилини, щоб уникнути утворення твердої коричневої кірки.
Ніжні та соковиті котлети – ідеальне доповнення до будь-якого гарніру. І є секрет, завдяки якому завжди будуть виходити саме такими.
Для того, щоб гарантувати ідеальну соковитість котлет, потрібен дуже простий інгредієнт. Який саме і як він спрацює – розповідає 24 Канал.
Цікаво Двох відповідей немає: чи можна мити м'ясо перед приготуванням
Що треба додати у фарш для котлет
Мінеральна вода – секрет надзвичайно ніжних та соковитих котлет. Вуглекислий газ, яким збагачена ця вода, буде сприяти більш активному виділенню м'ясного соку, що матиме великий вплив на фінальний результат.
Смачно і соковито / Фото Freepik
Для ідеального результату потрібно зовсім небагато, але важливо добре і довго вимішувати фарш. Так м'ясо краще збагатиться вуглекислим газом.
Ще варто врахувати, що котлети потрібно перевертати кожні 3 – 4 хвилини та не чекати, поки з одного боку не утвориться тверда коричнева кірка.
Це не тільки для кольору: навіщо додавати оцет в бульйон і який для цього підійде.