Укр Рус
31 березня, 10:50
1

Спочатку спробуйте здогадатися самі: навіщо додавати дріжджі у салати і до макаронів

Основні тези
  • Харчові дріжджі додають у різні страви: супи, салати, макарони, і використовують подібно до тертого пармезану.
  • Вони не містять цукру і глютену, що робить їх ідеальним вибором для веганів та дієт без глютену.
З дріжджами салат буде ще кращим З дріжджами салат буде ще кращим

Харчові дріжджі можуть стати одним з ваших кулінарних козирів. Головне – правильно їх застосувати.

Важливо пам'ятти, що йдеться власне про харчові дріжджі. Вони допоможуть не просто вдосконалити ваші страви, а зроблять з вас майстра кулінарної справи, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media

Цікаво Коли потрібно поїсти за кілька хвилин: як приготувати смачний омлет на воді

Навіщо у їжу додають харчові дріжджі

Зазвичай харчові дріжджі стають чудовим доповненням до таких страв: 

  • супи;
  • яєчня;
  • салати;
  • макарони;
  • смажені овочі;
  • локшина;
  • рагу. 

Як пояснюють кулінари, це чудова і значно дешевша альтернатива тертому сиру пармезан. Також вони не містять цукру та глютену, тому стають чудовою опцією для тих, хто сидить на дієті. 

Харчові дріжджі мають характерний сирний смак, однак важливо додавати їв в міру, інакше цей смаковий відтінок переб'є усі інші.

Смачний яєчний салат за лічені хвилини: простий та перевірений рецепт