Спочатку спробуйте здогадатися самі: навіщо додавати дріжджі у салати і до макаронів
- Харчові дріжджі додають у різні страви: супи, салати, макарони, і використовують подібно до тертого пармезану.
- Вони не містять цукру і глютену, що робить їх ідеальним вибором для веганів та дієт без глютену.

Харчові дріжджі можуть стати одним з ваших кулінарних козирів. Головне – правильно їх застосувати.
Важливо пам'ятти, що йдеться власне про харчові дріжджі. Вони допоможуть не просто вдосконалити ваші страви, а зроблять з вас майстра кулінарної справи, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Цікаво Коли потрібно поїсти за кілька хвилин: як приготувати смачний омлет на воді
Навіщо у їжу додають харчові дріжджі
Зазвичай харчові дріжджі стають чудовим доповненням до таких страв:
- супи;
- яєчня;
- салати;
- макарони;
- смажені овочі;
- локшина;
- рагу.
Як пояснюють кулінари, це чудова і значно дешевша альтернатива тертому сиру пармезан. Також вони не містять цукру та глютену, тому стають чудовою опцією для тих, хто сидить на дієті.
Харчові дріжджі мають характерний сирний смак, однак важливо додавати їв в міру, інакше цей смаковий відтінок переб'є усі інші.
Смачний яєчний салат за лічені хвилини: простий та перевірений рецепт.