Укр Рус
6 серпня, 23:30
1

Смакуємо літо улюбленим холодним супом: найпростіший рецепт улюбленої окрошки

Основні тези
  • Окрошка є популярною холодною стравою, яка ідеально смакує у спекотну погоду.
  • Вона не потребує складних інгредієнтів та особливих зусиль. 

Поки на вулиці спека, варто насолоджуватися холодними стравами. Наприклад, улюбленою окрошкою, приготування якої ніколи не викликало особливих труднощів.

Окрошка – це страва, яка була відома ще нашим предкам. Щось схоже на цей холодний суп готували ще наші предки на Русі! 24 Канал пропонує боротися зі спекою та смакувати смачний освіжаючий суп за рецептом порталу Liga

Буде цікаво Раз, два – і готово: Єфросиніна показала, як зварити кукурудзу лише за 5 хвилин

Як приготувати смачну окрошку? 

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 300 грамів курячого філе;
– 4 огірки;
– 8 редисок;
– 5 яєць;
– 100 грамів зеленої цибулі;
– 50 грамів кропу;
– 1 літр кефіру;
– сіль та перець до смаку. 

Приготування

  1. Куряче філе варимо та нарізаємо.
  2. Огірки чистимо і подрібнюємо кубиками.
  3. Редис нарізаємо півкільцями.
  4. Яйця варимо та подрібнюємо, змішуємо із подрібненою зеленню та додаємо до решти інгредієнтів.
  5. Солимо, перчимо та заливаємо кефіром.
  6. Для кращого смаку перед подачею окрошку краще потримати у холодильнику. 

Смачного!

Її варто спробувати кожному: як приготувати томатну вівсянку – страва як з кіно.