Рецепт тонких млинців: що додати в тісто для ідеального результату
25 листопада 2024,
06:09
Читать новость на русском
Млинці – легка в приготуванні страва, яку люблять майже всі. Секрет правильного смаження млинців полягає в тому, щоб дуже добре розігріти сковороду з мінімальною кількістю жиру.
Більшість досвідчених господинь стверджують, що перший млинець зазвичай не вдається, тому що це тест, щоб оцінити, наскільки розпечена сковорода. Як приготувати ідеальне тісто для млинців, дізнайтеся у матеріалі 24 Каналу з посиланням на Beszamel.
До теми Навіть не треба масла та яєць: готуємо бюджетне печиво, що перевершує магазинне
Рецепт тонких млинці
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 склянки молока;
– 1 склянка води;
– 2 яйця;
– 2 склянки борошна;
– 2 столові ложки олії;
– щіпка солі.
Приготування:
- Ретельно перемішайте всі інгредієнти для млинцевого тіста або збийте їх, потім залиште тісто на 30 хвилин.
- Після цього часу тісто повинно мати консистенцію досить густої сметани. Розігрійте сковороду, бажано спеціальну для млинців, із низькими краями.
- Тонко змастіть її олією за допомогою силіконового пензлика.
- Вилийте млинцеве тісто на сковороду та розподіліть його, рухаючи сковороду круговими рухами.
- Чим тонший шар тіста, тим кращими вийдуть млинці.
- Обсмажте млинець із двох сторін, викладіть його на тарілку і смажте наступний.
- Охолоджені млинці начиніть заздалегідь приготованою начинкою. За бажанням, млинці з начинкою можна обсмажити ще раз.
Смачного!
Неймовірний десерт: як приготувати тертий пиріг.