Усі компоненти для цього ароматного печива вже точно є на вашій кухні. Треба лише трішки з ними почаклувати, що 24 Канал пропонує зробити за рецептом порталу Господинька.

Не пропустіть Ваші рідні будуть у захваті: відеорецепт пляцка "Чорнобривці" від Лілії Цвіт

Рецепт бюджетного пісочного печива

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 220 грамів борошна;
– чайна ложка ванільного цукру;
– чайна ложка розпушувача;
– дрібка солі;
– 60 мілілітрів води;
– 60 мілілітрів олії;
– 50 грамів цукру;
для посипки:
– столова ложка цукру;
– 1/3 чайної ложки кориці.

Приготування:

  1. До просіяного борошна додаємо розпушувач, ванільний цукор та сіль, добре перемішуємо.
  2. Вливаємо воду та замішуємо тісто, залишаємо його на 30 хвилин у холодильнику.
  3. Змішуємо цукор та корицю.
  4. Тісто розкачуємо на пергаменті у прямокутник, нарізаємо печиво 10 на 2 сантиметри. Посипаємо цукром з корицею.
  5. Перекладаємо пергамент на деко і випікаємо 20 хвилин при 200 градусах.

Смачного!

Незабутній смак дитинства: тертий пиріг з яблук, який підкорив ТікТок.