Три інгредієнти і жодних турбот: рецепт легендарного салату "Білочка"
Джерело:
ютуб Костянтина ГрубичаЄ страви, які не знайдеш у гастрономічному путівнику, але вони є неодмінною частиною кулінарної культури. Часто господині власноруч записують їх рецепт та передають знайомим.
Цей салат попри простоту інгредієнтів та приготування дуже смачний та ситний, за що й здобув популярність серед українських господинь. Його рецептом на своєму каналі у ютубі поділився Костянтин Грубич.
Читайте також Що приготувати з яблук: ніжний пляцок від Лілії Цвіт – це просто шедевр
Рецепт салату "Білочка"
Час: 15 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 3 плавлені сирки;
– 2 яйця;
– 3 – 4 зубці часнику;
– майонез – до смаку;
– 50 грамів твердого сиру.
Приготування:
Твердий сир натріть на дрібній тертці та відкладіть. Плавлені сирки теж натріть. Щоб сирки натиралися легше, помістіть їх у морозильну камеру на 15 хвилин.
Відваріть яйця до стану «круто», охолодіть і почистіть від шкаралупи.
Часник натріть на дрібній тертці. Кількість часнику регулюйте до свого смаку, в рецепті зазначено 3 – 4 зубці.
Яйця також натріть на дрібній тертці. Заправте масу майонезом.
З’єднайте всі інгредієнти, крім твердого сиру, в мисці. Це вже готовий салат, але можна подати його оригінально – сформувати кульки та обваляти у твердому сирі.
Салат підходить як самостійна закуска (наприклад, як на фото), або його можна намазувати на хліб чи подавати в тарталетках.
Смачного!
Бюджетна намазка з моркви: 50 гривень та 15 хвилин.