Морква – смачний та поживний овоч, її можна не тільки тушкувати й додавати в супи та салати, але й зробити з неї недорогу намазку. Приготуйте її за рецептом кулінарної блогерки Юлії Сенич – і ви точно залишитесь задоволені.

Цікаво Кілька фруктів і ніякої випічки: рецепт легкого та повітряного десерту на кожен день

Намазка з моркви

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 250 грамів свіжої моркви;
– 2 варені яйця;
– 70 грамів твердого або плавленого сиру;
– 2 – 3 зубчики часнику;
– 3 столові ложки сметани, вершкового сиру або майонезу;
– сіль, перець – до смаку.

Приготування:

  1. Натріть моркву на дрібній тертці.
  2. До моркви додайте натерті відварені яйця, твердий сир і часник. Заправте все сметаною або вершковим сиром, додайте сіль та перець до смаку.
  3. Ретельно перемішайте суміш до однорідності та намастіть її на шматочки хліба.

Це така смакота: як швидко приготувати вінегрет.