Інакше ви просто її "вб'єте": що не можна смажити на сковорідці з антипригарним покриттям

21 жовтня 2024, 10:55
Читать новость на русском

Джерело:

Ukr.Media

Антипригарна сковорідка – надійна помічниця на кухні. Однак виявляється, що смажити на ній можна далеко не всі продукти.

Антипригарне покриття добре взаємодіє не з всіма продуктами. Для деяких краще обирати іншу сковорідку, інакше скоро доведеться купувати новий посуд, розповідає Ukr.Media

Читайте також Просто зваріть 4 яйця: святковий салат "Крабік" на всі випадки життя

Що не треба смажити на антипригарному покритті 

Точно іншу опцію краще обрати для бекону та жирної свинини. Велика кількість жиру, яка виділяється при їх приготуванні, сприятиме швидкому зношенню сковорідки. 


Антипригарне покриття підходить не для всіх продуктів / Фото Pixabay

Вершкове масло та маргарин починають горіти за низьких температур, тому вони точно не підійдуть для антипригарного покриття. Лимонний сік, оцет, помідори та інші "кислі" продукти теж "вбивають" сковорідку. 

Пошкодити антипригарне покриття можуть також цукор і карамель. Для солодощів рекомендують використовувати інший посуд. 

Котлетки будуть фантастичними: який простий інгредієнт це гарантує.