Ми так часто готуємо котлети, що не зайвим буде трішки з ними почаклувати. Потрібно зовсім небагато, аби отримати ще кращий результат, повідомляє Ukr.Media.

Читайте також Капуста на зиму від Лілії Цвіт: легкий та перевірений рецепт квашення у банках

Який інгредієнт треба додати у котлети

Ви здивуєтесь, але йдеться про звичайний крекер. Завдяки їм у страви з'являться нові нотки, а консистенція буде м'якою та ніжною.

Насолода у буденності / Фото Pixabay

Спочатку робимо суміш: з'єднуємо одне яйце з трьома ложками молока. Добре збиваємо. Тепер замучуємо в ній крекери, з розрахунку 6 квадратиків на 500 грамів фаршу. Також сюди додаємо улюблені спеції.

Коли крекери розм'якнуть, додаємо їх до фаршу та готуємо котлети.

Не треба навіть духовки або дріжджів: кефірні коржі на всю сім'ю.