Бюджетний рецепт на Новий рік: фарширований рулет з птиці та грибів

18 листопада 2024, 00:55
Читать новость на русском

Якщо коштів обмаль, але хочеться гарно провести свято, варто мати у скарбничці простий та доступний рецепт. Фарширований рулет з птиці та грибів – це чудовий варіант для новорічного столу.

Ніжне куряче м'ясо, соковита грибна начинка та сир – це та комбінація, від якої всі залишаються у захваті. Як його приготувати розповідає 24 Канал з посиланням на przyslij przepis

Цікаво Все залежить від часу: як варити буряк, щоб він не втратив колір

Рулет з птиці та грибів

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 подвійних курячих філе;
– 25 середніх печериць;
– 2 великі цибулини;
– 200 грамів жовтого сиру Гауда;
– майоран до смаку;
– 2 чайні ложки гранульованого часнику;
– сіль, перець – до смаку;
– олія – до смаку.

Приготування:

  1. Наріжте куряче філе шматочками та подрібніть у кухонному комбайні.
  2. Приправте сіллю, перцем і майораном, ретельно вимішайте.
  3. Дрібно наріжте печериці, злегка посоліть і викладіть на розігріту сковорідку.
  4. Коли вода випарується, додайте трохи олії та обсмажте до золотистої скоринки.
  5. Очистьте цибулю, дрібно наріжте її та додайте до грибів. Перемішайте і смажте до прозорості та ароматності цибулі.
  6. З'єднайте обсмажені гриби та цибулю з м’ясом і ретельно вимішайте.
  7. Змастіть прямокутну форму для запікання маслом за допомогою пензлика. Викладіть м’ясо у форму і рівномірно розподіліть по всій поверхні.
  8. Натріть сир на крупній тертці та посипте ним м’ясо, залишаючи краї вільними.
  9. Зволоженими руками акуратно згорніть м’ясо в рулет, притискаючи краї і кінці, щоб сир був добре прихований і не витікав.

Смачного!

Обов'язково приготуйте на Новий рік: рецепт пляцка від Лілії Цвіт.