Як приготувати котлети за 50 гривень: бюджетний рецепт для важких часів

11 жовтня 2024, 23:57
Читать новость на русском

Джерело:

Beszamel

Хрусткі яєчні котлети – це смачна вечеря не тільки для вегетаріанців. Вона вкотре доводить, що навіть з простих інгредієнтів можна створити щось особливе.

Рецепт котлет із варених яєць дуже простий, а приготування не займає багато часу, інформує Beszamel. Секрет криється в ретельно підібраних інгредієнтах.

До теми Не треба дорогих десертів: дешевий тортик від Лілії Цвіт, за який вам цілуватимуть руки

Котлети з яйцем

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 6 яєць, зварених на круто;
– 2 сирих яйця;
– 1 цибулина;
– 1 морква;
– 2 зубчики часнику;
– 4 столові ложки панірувальних сухарів;
– 2 столові ложки пшеничного борошна;
– 2 столові ложки подрібненої цибулі;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– сіль, перець – до смаку.

Приготування:

  1. Зварені круто яйця почистіть і дуже дрібно наріжте.
  2. Перекладіть в миску.
  3. Додайте натерту моркву, нарізану кубиками цибулю, подрібнену цибулю і пресований часник.
  4. Додайте панірувальні сухарі та борошно.
  5. Приправте сіллю і перцем.
  6. Все змішайте.
  7. Додайте 2 яйця і перемішайте, поки інгредієнти не з’єднаються в однорідну масу.
  8. Змоченими у воді руками сформуйте з яєчної маси рівні невеликі котлети.
  9. Покладіть це на дошку.
  10. На сковороді розігрійте оливкову олію і обсмажте котлети з обох боків, поки вони не почнуть злегка підрум'янюватися і не стануть хрусткими.
  11. Обсмажені котлети викласти на дошку, застелену паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир.
  12. Подавайте з улюбленим гарніром або салатом.

Ще один смачний варіант: як приготувати котлети з капусти.