Швидка та оригінальна закуска з італійськими нотками: готуємо фарширований батон
21 листопада 2024,
10:45
Читать новость на русском
Для того, щоб подати до столу смачну та ситну страву, не обов'язково вдаватися до складних кулінарних маніпуляцій. Достатньо взяти батон, кілька інгредієнтів та додати їм дрібку колориту.
Цей рецепт прийде на порятунок, коли часу на приготування їжі буде вкрай обмаль. Хоч простота страви може вводити в оману, будьте певні – її смак просто фантастичний. 24 Канал пропонує зберегти рецепт, яким поділилося видання Press point.
Цікаво Зберігання тут ні до чого: навіщо досвідчені господині кладуть ковбасу у морозилку
Рецепт фаршированого батона
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 1 батон;
– часник;
– зелень;
– сіль;
– оливкова олія;
– оливки;
– в'ялені томати;
– моцарела;
– шинка або ковбаса.
Приготування:
- Нарізаємо хліб, залишаючи приблизно 5 міліметрів до основи, щоб він залишався цілим.
- Змішуємо часник із зеленню, додаємо сіль та олію. Наносимо ароматний соус на хліб, добре проникаючи в усі надрізи.
- Оливки та в’ялені помідори подрібнюємо та рівномірно розподіляємо у надрізах хліба.
- Додаємо у надрізи ковбасу або шинку.
- Посипаємо терту моцарелу в кожен розріз, рівномірно покриваючи всю хлібину.
- Загортаємо хліб у пергамент і відправляємо у попередньо розігріту духовку.
- Запікаємо 5 – 10 хвилин при температурі 180 градусів, доки сир не розплавиться, а хліб не прогріється всередині.
Смачного!
Він чудово виглядатиме на святковому столі: рецепт рулету з птиці та грибів.