Цей рецепт прийде на порятунок, коли часу на приготування їжі буде вкрай обмаль. Хоч простота страви може вводити в оману, будьте певні – її смак просто фантастичний. 24 Канал пропонує зберегти рецепт, яким поділилося видання Press point.
Цікаво Зберігання тут ні до чого: навіщо досвідчені господині кладуть ковбасу у морозилку
Рецепт фаршированого батона
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 1 батон;
– часник;
– зелень;
– сіль;
– оливкова олія;
– оливки;
– в'ялені томати;
– моцарела;
– шинка або ковбаса.
Приготування:
- Нарізаємо хліб, залишаючи приблизно 5 міліметрів до основи, щоб він залишався цілим.
- Змішуємо часник із зеленню, додаємо сіль та олію. Наносимо ароматний соус на хліб, добре проникаючи в усі надрізи.
- Оливки та в’ялені помідори подрібнюємо та рівномірно розподіляємо у надрізах хліба.
- Додаємо у надрізи ковбасу або шинку.
- Посипаємо терту моцарелу в кожен розріз, рівномірно покриваючи всю хлібину.
- Загортаємо хліб у пергамент і відправляємо у попередньо розігріту духовку.
- Запікаємо 5 – 10 хвилин при температурі 180 градусів, доки сир не розплавиться, а хліб не прогріється всередині.
Смачного!
Він чудово виглядатиме на святковому столі: рецепт рулету з птиці та грибів.