Укр Рус
24 січня, 12:40
1

Щоб млинці не прилипали: секретний інгредієнт, яким користувалися ще наші бабусі

Основні тези
  • Для уникнення прилипання млинців, сковороду перед приготуванням слід розігріти з кухонною сіллю.
  • Після прожарювання, сіль висипають, а поверхню сковороди протирають паперовим рушником.

Багато молодих господинь скаржаться на те, що млинці прилипають до сковорідки. Ця проблема ускладнює процес перевертання, і навіть коли млинці вчасно перевертаються, на них часто з'являються непривабливі дірки.

А ось в досвідчених господинь млинці майже завжди виходять рівними, апетитними та без підгорілостей. У чому ж секрет розповідає 24 Канал з посиланням на USETI.org.

Читайте також Секрет в одному інгредієнті: що додати в каструлю, щоб картопля зварилася удвічі швидше

Що зробити зі сковородою, щоб млинці не прилипали

Для того, щоб приготувати ідеальний млинець, дуже важливо правильно підготувати кухонне приладдя.

Перед тим, як виливати млинцеве тісто, рекомендується добре розігріти сковорідку. Також слід мати під рукою звичайну кухонну сіль – сковорідку треба злегка покрити цим солоним продуктом.

Після процедури слід висипати сіль у відро. Тоді обережно пройтись по поверхні остиглої сковороди згорнутим паперовим рушником.

Підсумком цих простих маніпуляцій стане значне спрощення приготування млинців. Рум'яні борошняні вироби не "приклеюватимуться" до дна посуду.

А ви знаєте:  що покласти в каструлю, щоб картопля швидше приготувалась.