Без муки, зайвого цукру та випікання: готуємо супершвидкий шоколадний пудинг з хурмою
Шоколадний десерт з хурмою завоював популярність завдяки своєму легкому та ароматному смаку. У цьому рецепті природна солодкість хурми чудово доповнює насичений смак какао, а мед надає відтінок солодкавості без зайвого цукру.
Десерт легко готувати й можна налаштувати під себе, додавши кокос, насіння чіа або горіхи – це зробить його ще більш спокусливим частуванням. Рецептом шоколадного пудингу з хурмою, ділиться 24 Канал з посиланням на тік-ток @yummy.lera.
Читайте також Дубайська шоколадка вдома: найбюджетніший рецепт вірусних ласощів
Шоколадний пудинг з хурмою
- Час: 15 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– стигла хурма – 3 середні штуки
– какао – 20 – 30 грамів
– мед – 2 – 3 столові ложки
– молоко – 400 мілілітрів
Дивіться, як приготувати шоколадний пудинг з хурмою: відео
Приготування:
- Вийміть м'якуш хурми, додайте какао, мед, холодне молоко та ретельно пробийте блендером.
- Розлийте масу по формах/склянках і поставте у холодильник на декілька годин, або краще на ніч.
- Прикрасьте ласощами, які вам до вподоби – кокосова стружка, насіння чіа чи подрібнені горіхи. Подавайте до столу.
Смачного!
Сподобався десерт? Тоді дізнайтеся, як приготувати нутеллу вдома за 10 хвилин.