При цьому мало хто знає, що приготувати його самостійно вийде дешевше, аніж купляти. І він вийде на смак нічим не гірше. Як приготувати дубайську шоколадку вдома, розповідає 24 Канал з посиланням на тік-ток учасниці "МастерШеф" Крістіни Брзак.
Читайте також Кращого смаколика до чаю й не придумаєш: рецепт ароматного вівсяного печива
Дубайська шоколадка вдома
- Час: 1 година (застигання 2 години)
- Порції: 1
Інгредієнти:
для тіста катаїфі:
– 180 грамів борошна
– 100 грамів кукурудзяного крохмалю
– 25 грамів олії
– 380 грамів води
для шоколадки:
– тісто катаїфі
– шоколад – 2 плитки
– фісташкова паста – до смаку
Дивіться, як приготувати дубайську шоколадку: відео
Приготування:
- Щоб приготувати тісто катаїфі – борошно, кукурудзяний крохмаль, олію та воду змішайте та перебийте блендером. Перелийте в кондитерський мішок та смажте тонкими смужками на розігрітій сухій сковороді.
- Коли тісто посмажили, дрібно наріжте його та знову посмажте на сковороді до золотавості на вершковому маслі. Обсмажене тісто змішайте з фісташковою пастою.
- На дно форми вилийте темперований шоколад. Відправте в холод застигати – в морозилку на 1 годину.
- Розтопіть ще одну плитку шоколаду і вийміть з морозилки застиглу. Поверх застиглого додайте готову начинку, залишіть трохи місця біля бортиків, щоб туди міг затекти шоколад. Зверху вилийте розтоплений шоколад і розподіліть по всій формі. Поставте у морозилку знову на 1 годину.
Дубайська шоколадка готова!
Сподобався десерт? Тоді дізнайтеся, як приготувати нутеллу вдома за 10 хвилин.