Швидко та без зайвого клопоту: мариновані печериці, які можна смакувати вже за 30 хвилин
Якщо раптом закортіло маринованих грибів, немає нічого простішого. Доведеться лише купити печериці, інші інгредієнти точно є на кожній кухні.
Це можна зробити всього за 30 хвилин. Тож як швидко замаринувати печериці, які можна подати як самостійну закуску, так і до святкового столу, розповідає 24 Канал з посиланням на Arguments.
Варте уваги Будете готувати її знову й знову: робимо смачнющу намазку для бутербродів зі звичайного масла
Швидкий рецепт маринованих печериць
- Час: 40 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 500 грамів печериць
– 100 мілілітрів оцту 6%
– 200 мілілітрів води
– 2 столові ложки цукру
– 1 столова ложка солі
– 3 зубчики часнику
– 1 лавровий лист
– 1 чайна ложка чорного перцю горошком
– 2 столові ложки оливкової олії
– свіжа зелень – за бажанням
Ламаєте голову, що приготувати рідним на вечерю? Продукція ТМ "Водний Світ" стане вашим кулінарним натхненням! Креветки, мідії та крабові палички – це не просто інгредієнти, а секрет ідеальної страви. Їхній ніжний смак і бездоганна якість гарантують, що вечеря точно викличе захоплення.
Приготування:
- Спершу очистьте печериці та злегка відваріть їх у киплячій підсоленій воді протягом 5 – 7 хвилин. Потім відкиньте на друшляк і дайте охолонути.
- Тим часом приготуйте маринад. У каструлю налийте воду, оцет, додайте цукор, сіль, лавровий лист, часник і перець горошком. Доведіть до кипіння та варіть на середньому вогні 5 хвилин. Додайте оливкову олію та перемішайте.
- Залийте теплим маринадом відварені печериці, перемішайте і залиште настоюватися на 20 – 30 хвилин. Мариновані печериці будуть готові до подачі вже за пів години.
Сподобався рецепт? Як приготувати сирно-часниковий хліб за рецептом Ектора Хіменеса-Браво.