Ніжність аж зашкалює: рецепт ситного сирного крем-супу із сухариками

24 жовтня 2024, 17:42
Читать новость на русском

Бульйон та борщ – це не єдині рідкі страви, які можна приготувати восени. Щоб урізноманітнити раціон, варто експериментувати, й, наприклад, приготувати вишуканий та надзвичайно ситний сирний крем-суп.

Рецептом такого поділилася фудблогерка @anny.cooking. Вона готує його із сухариками та присипає пармезаном. Приготуйте і ви цей ніжний сирний крем-суп!

Читайте також Не скибочками та канапками єдиними: приготуйте цей фарширований хліб і він стане улюбленим

Сирний крем-суп із сухариками

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 5 – 6

Інгредієнти: 
– 1,2 літра бульйону або води
– 5 середніх картоплин
– 1 середня морква
– 1 середня цибуля
– 2 зубки часнику
– 2 плавлені сирки вершкові
– 1/2 чайної ложки куркуми
– сіль до смаку

для сухариків:
– хліб
– паприка, сіль  
– олія

Дивіться, як приготувати сирний крем-суп: відео

Приготування:

  1. Овочі наріжте, 1/2 моркви натріть, підсмажте нарізану цибулю з морквою.
  1. У киплячий бульйон чи воду додайте нарізану картоплю, моркву та часник. Коли картопля та морква звариться (приблизно 10 хвилин), додайте в суп засмажку, куркуму, сіль, нарізані плавлені сирки та варіть ще декілька хвилин.
  1. Готовий суп ретельно збийте блендером. І ще раз доведіть до кипіння.
     
  2. Приготуйте сухарі. Наріжте хліб, додайте паприку, підсоліть і збризніть олією, перемішайте. Підсушіть при 200 градусах у духовці впродовж 10 – 15 хвилин.

Подавайте крем-суп гарячим, із сухариками та пармезаном!

Сподобався рецепт? Український ресторатор Володимир Ярославський розповів, як смачно приготувати свинину в духовці.