Кращого смаколика до чаю й не придумаєш: рецепт ароматного вівсяного печива
Вівсяне печиво – ситний і корисний варіант для перекусів. Навіть пекарі-початківці можуть легко приготувати ці смачні ласощі до чаю на своїй кухні.
Дотримання пропорцій обіцяє чудовий результат: ароматне, м'яке та злегка вологе печиво, що розпадається на шматки. Рецепт вівсяного печива розповідає 24 Канал з посиланням на ElegantWoman.
Читайте також Ідеальні млинці на молоці, які зможе приготувати кожен: треба лише бажання і 15 хвилин
Рецепт вівсяного печива
- Час: 30 хвилин на приготування
- Порції: 1
Інгредієнти:
– вершкове масло – 220 грамів
– вівсянка швидкого приготування – 300 грамів
– цукор білий та коричневий – 200 грамів
– яйця – 2 штуки
– борошно – 240 грамів
– розпушувач – 1 чайна ложка
– сіль – 1 чайна ложка
– кориця – 1 чайна ложка
– олія – 1 столова ложка
Приготування:
- Розм'якшене масло збийте міксером разом із цукром. Потім в суміш додайте всі інші компоненти.
- Масу перемішайте і накрийте плівкою. Поставте на 2 години в холодильник.
- Потім тісто викладіть на пергамент одним шаром, не дуже товсто, розріжте на порційні квадратики та відправте у розігріту духовку на 15 хвилин при 190 градусах.
- Перед подачею десерт можна посипати корицею та цукровою пудрою.
Смачного!
Сподобався десерт? Тоді дізнайтеся, як приготувати нутеллу вдома за 10 хвилин.