Укр Рус
29 серпня, 12:41
2

Тепер не їм, – співак DREVO розповів про свою улюблену страву з дитинства

Основні тези
  • DREVO з дитинства любив вівсянку з яблуками, горіхами та бананами, яку йому готували перед школою.
  • Зараз він не дуже полюбляє цю страву, бо, ймовірно, переїв її в дитинстві. Водночас віддає перевагу легкій їжі.
  • 24 Канал пропонує оригінальний рецепт вівсянки з яблуками, медом, корицею та горіхами.

Українські артисти, як і кожен з нас, мають улюблені страви дитинства, які навіюють спогади. З віком їхні кулінарні вподобання можуть змінюватися, але ностальгія, пов'язана з цими стравами, залишається назавжди.

Так, 24 Канал поспілкувався з українським співаком, автором і виконавцем пісень DREVO, який розповів про свою улюблену страву дитинства. Хоча це може здатися надто банально, водночас це й дуже оригінально. Нижче ми підготували для вас рецепт такої страви.

Читайте також Без цукру та без мук: Цибульська поділилася рецептом корисного яблучного пирога

Яка улюблена страва DREVO з дитинства? 

DREVO розповів, що зараз віддає перевагу легкій їжі, щоб не відчувати себе обтяженим. Однак спогади з дитинства йому навіюють саме страви, які батьки готували перед школою.

Я завжди вставав, і ніколи не готував їсти, але тато або мама робили чай і вівсянку з яблуками, горіхами, бананами, з танцю сім'ї. Таким був мій кожен ранок,
– зауважує виконавець.

Хоча із задоволенням згадує, як ласував вівсянкою в дитинстві, більше не відчуває такої пристрасті до цієї страви. DREVO пояснив свою нинішню нехіть до неї тим, що, мабуть, переїв її.


Вівсянка з яблуками – улюблена страва дитинства DREVO / Фото Unsplash

Як оригінально приготувати вівсянку з яблуками?

Найпростіший спосіб приготування вівсянки – зварити її. Втім, можна підійти до процесу більш творчо, й запекти з ароматними шматочками яблука. Запечена вівсянка не лише урізноманітнить раціон, а й приємно здивує.

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти:
– 180 грамів яблук;
– 50 грамів вівсяних пластівців;
– 120 мілілітрів молока;
– 12 грамів меду;
– щіпка кориці;
– жменя горіхів.

Приготування:

  1. Вівсяні пластівці висипте в скляну місткість і залийте молоком. Додайте терте або нарізане дрібними кубиками яблуко.
     
  2. Все ретельно перемішайте. Тоді додайте мед, корицю і подрібнені волоські горіхи. Ще раз все ретельно перемішайте.
     
  3. Випікайте вівсянку при 180 градусах близько 25 хвилин. 

Смачного!

Вдалим варіантом сніданку будуть і бананові панкейки з карамелізованими абрикосами. Вони виходять дуже ніжні та ароматні, ще й з мінімальної кількості інгредієнтів.