Воно смакує як поцілунок: рецепт шедеврального кавового печива
Каву куди приємніше смакувати з чимось солоденьким. А особливо, коли воно продовжує смакові відтінки улюбленого напою.
Яким би не був привід посиденьок, завжди варто потурбуватися про щось смачненьке, аби розмова була жвавішою. 24 Канал рекомендує спробувати рецепт фантастичного кавового печива, яким поділився портал food and mood.
Читайте також Ніжна випічка за 20 хвилин – це реально: яскравий торт до свят, який всі намагаються скопіювати
Рецепт кавового печива
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 1 чашка розм’якшеного вершкового масла;
– 1/2 склянки просіяної цукрової пудри;
– 2 чайні ложки розчинної кави, розчинені в 1 столовій ложці гарячої води;
– 1/2 склянки просіяного борошна;
– 1/4 склянки розтопленого темного шоколаду;
– додаткова цукрова пудра для посипання.
Приготування:
- Поміщаємо вершкове масло та цукрову пудру в миску, збиваємо до отримання легкої та повітряної маси.
- Поступово додаємо розчинену каву та борошно, ретельно перемішуємо.
- Перекладаємо тісто в кондитерський шприц із середньою насадкою у формі зірочки.
- Видавлюємо печиво у вигляді зірочок діаметром 2 сантиметри на змащений лист, залишаючи між ними відстань у 2 сантиметри.
- Випікаємо 10 – 12 хвилин, поки зірочки злегка не підрум'яняться.
- Залишаємо готове печиво на деку на 5 хвилин, а потім перекладаємо на решітку до повного охолодження.
- З'єднуємо два печива між собою розтопленим шоколадом, після чого посипаємо їх цукровою пудрою.
Смачного!
Десерт з 4 інгредієнтів, за який цілують руки: простий рецепт без випікання.