Інакше він буде далеким від ідеалу: 3 популярні помилки у приготуванні плову
- Плов не повинен перетворюватися на кашу, важливо використовувати рис, який не розварюється.
- Дотримуйтесь пропорцій: однакова кількість рису та м'яса, а цибулі – половина від кількості моркви.
- Часник у плов кладуть цілим, не очищеним; після приготування його викидають.
Плов – частий гість на наших столах, але це не означає, що всі готують його правильно. Є кілька помилок, які можуть усе зіпсувати.
Для того, щоб ваш плов вийшов фантастичним, потрібно уникати лише кількох поширених помилок. Яких саме – розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Читайте також Цей салат бʼє всі можливі рекорди: ідеальний спосіб поєднання улюблених інгредієнтів
Часті помилки у приготуванні плову
Найперше – рис. Він не повинен розварюватися та перетворюватися на кашу. Зазвичай виробники вказують на упаковці, що продукт придатний для цієї страви.
Улюблений плов / Фото Freepik
Важливу роль грає і пропорція інгредієнтів. Рису та мʼяса повинна бути однакова кількість, цибуля – половина від кількості моркви.
І третє – часник у плов кладуть цілим, без очищення та подрібнення. А коли страва буде готова – його просто викидають, адже він вже віддав свій смак та аромат.
Насолода за кілька хвилин: простий торт зі смаком морозива.