Скоринка золота й хрустка: якою хитрістю користуються шеф-кухарі при смаженні риби
Джерело:
Ukr.MediaСмажена риба – окремий вид кулінарного задоволення. І досвідчені кулінари знають, як гарантувати її апетитний вигляд.
Хрустка та золотиста скоринка – одна з головних принад смаженої риби. І потрібно знати лише один секрет, щоб точно скористатися цим ефектом, розповідає Ukr.Media.
Читайте також Одна помилка – і жодної користі: як правильно заварювати пакетований зелений чай
У чому секрет
Як ви вже здогадались, секрет у правильній паніровці. Насамперед рекомендується використовувати кукурудзяне борошно. Воно менше задимляє та надає рибі рум'яної скоринки.
Апетитно та естетично / Фото Pixabay
Окрім того, шеф-кухарі додають до панірування цукор. Він надає скоринці легких карамельних ноток та сприяє її швидкому утворенню. Водночас смак риби стає насиченим та вишуканим.
Які продукти не можна зберігати у пластику: зверніть увагу на свій холодильник.