Укр Рус
19 жовтня, 22:31
1

Скоринка золота й хрустка: якою хитрістю користуються шеф-кухарі при смаженні риби

Основні тези
  • Для створення золотої та хрусткої скоринки на смаженій рибі рекомендується використовувати кукурудзяне борошно.
  • Додавання цукру в паніровку допомагає утворити карамельні нотки та насичує смак риби.

Джерело:

Ukr.Media

Смажена риба – окремий вид кулінарного задоволення. І досвідчені кулінари знають, як гарантувати її апетитний вигляд.

Хрустка та золотиста скоринка – одна з головних принад смаженої риби. І потрібно знати лише один секрет, щоб точно скористатися цим ефектом, розповідає Ukr.Media. 

Читайте також Одна помилка – і жодної користі: як правильно заварювати пакетований зелений чай

У чому секрет 

Як ви вже здогадались, секрет у правильній паніровці. Насамперед рекомендується використовувати кукурудзяне борошно. Воно менше задимляє та надає рибі рум'яної скоринки.


Апетитно та естетично / Фото Pixabay 

Окрім того, шеф-кухарі додають до панірування цукор. Він надає скоринці легких карамельних ноток та сприяє її швидкому утворенню. Водночас смак риби стає насиченим та вишуканим. 

Які продукти не можна зберігати у пластику: зверніть увагу на свій холодильник.