Страва, яка працює ідеально та безвідмовно: готуємо ароматний смажений рис з овочами
Є страви, до яких завжди звертаєшся, коли не хочеться нічого вигадувати. Рис з овочами – одна з таких опцій.
Швидко, просто і доступні інгредієнти – смажений рис з овочами доречний завжди, і неважливо, про яку трапезу йде мова. 24 Канал пропонує зберегти рецепт порталу Fajne gotowanie, з яким результат виходить особливо вдалим.
Цікаво Навіщо купувати у магазині: лікарську ковбасу можна легко приготувати вдома
Рецепт смаженого рису з овочами
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 200 грамів рису басматі;
– 3 столові ложки мілілітрів соєвого соусу;
– 2 столові ложки мілілітри рапсової олії;
– 1 маленька цибуля;
– зубчик часнику;
– 2 яйця;
– 2 столові ложки замороженого зеленого горошку;
– четвертинка червоного перцю;
– 1 морквина.
Приготування:
Очистіть моркву і наріжте її брусочками. Перець подрібніть кубиками.
Відваріть рис відповідно до інструкції на упаковці, щоб він став м’яким і розсипчастим.
На сковороді розігрійте олію, додайте дрібно нарізаний часник та цибулю й обсмажуйте близько двох хвилин. Потім вбийте яйця прямо на сковороду і швидко перемішайте, щоб вони рівномірно розподілилися.
Додайте до сковороди нарізані овочі та продовжуйте обсмажувати ще дві хвилини, постійно помішуючи.
Викладіть у сковороду зварений рис, полийте його соєвим соусом і смажте всі інгредієнти разом протягом восьми хвилин.
Наприкінці додайте сіль і перець до смаку, добре перемішайте і подавайте.
Смачного!
Смачно та оригінально: подаємо оселедець в лаваші.