Страва, яка працює ідеально та безвідмовно: готуємо ароматний смажений рис з овочами

2 грудня 2024, 08:25
Читать новость на русском

Є страви, до яких завжди звертаєшся, коли не хочеться нічого вигадувати. Рис з овочами – одна з таких опцій.

Швидко, просто і доступні інгредієнти – смажений рис з овочами доречний завжди, і неважливо, про яку трапезу йде мова. 24 Канал пропонує зберегти рецепт порталу Fajne gotowanie, з яким результат виходить особливо вдалим. 

Цікаво Навіщо купувати у магазині: лікарську ковбасу можна легко приготувати вдома

Рецепт смаженого рису з овочами 

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти
– 200 грамів рису басматі;
– 3 столові ложки мілілітрів соєвого соусу;
– 2 столові ложки мілілітри рапсової олії;
– 1 маленька цибуля;
– зубчик часнику;
– 2 яйця;
– 2 столові ложки замороженого зеленого горошку;
– четвертинка червоного перцю;
– 1 морквина. 

Приготування: 

  1. Очистіть моркву і наріжте її брусочками. Перець подрібніть кубиками.

  2. Відваріть рис відповідно до інструкції на упаковці, щоб він став м’яким і розсипчастим.

  3. На сковороді розігрійте олію, додайте дрібно нарізаний часник та цибулю й обсмажуйте близько двох хвилин. Потім вбийте яйця прямо на сковороду і швидко перемішайте, щоб вони рівномірно розподілилися.

  4. Додайте до сковороди нарізані овочі та продовжуйте обсмажувати ще дві хвилини, постійно помішуючи.

  5. Викладіть у сковороду зварений рис, полийте його соєвим соусом і смажте всі інгредієнти разом протягом восьми хвилин.

  6. Наприкінці додайте сіль і перець до смаку, добре перемішайте і подавайте.

Смачного!

Смачно та оригінально: подаємо оселедець в лаваші.