Укр Рус
23 березня, 10:25
2

Ця страва смакує ще краще за пельмені: улюблений смак з меншими зусиллями

Як пельмені, але смачніше Як пельмені, але смачніше

Пельмені – це страва, яку полюбляють усі. Однак можна приготувати аналог, який ви полюбите ще більше.

Один з недоліків домашніх пельменів – з ними надто багато мороки. Однак ніщо не заважає приготувати їх аналог, аби сповна насолодитися улюбленим смаком, інформує 24 Канал з посиланням на "Смачненьке".

Читайте також Вона має бути у великодньому кошику: рецепт домашньої солоної грудки

Рецепт аналога пельменів 

  • Час: 1 година 15 хвилин
  • Порцій: 6 

Інгредієнти
тісто: 
– 500 грамів борошна;
– 1 чайна ложка солі;
– 300 мілілітрів води;
– 1 яйце;
– 1 столова ложка олії;
начинка: 
– 650 грамів яловичого фаршу;
– 2 цибулини;
– 1 столова ложка томатної пасти;
– 1 столова ложка сметани;
– 1 столова ложка паприки;
– по половині пучка кропу та кінзи;
– сіль, перець, коріандр – до смаку. 

Приготування:

  1. Тісто готуємо як на звичайні пельмені: змішуємо усі інгредієнти, вимішуємо 10 – 15 хвилин, загортаємо тісто у целофан і ставимо у холодильник на 40 хвилин.
  2. Усі інгредієнти для начинки з'єднуємо та дуже добре перемішуємо. 
  3. Тісто тонко розкочуємо, вирізаємо круги діаметром 7 – 8 сантиметрів, викладаємо на центр начинку та защипуємо краї. 
  4. Воду солимо та кип'ятимо. 
  5. Варимо 7 – 10 хвилин до готовності. 
  6. Перед подачею щедро поливаємо топленим вершковим маслом. 

Смачного!

Чи потрібно мити банани: відповідь, яка здивує багатьох.