Додаємо драйв у будні: огірковий гаспачо, який стане зіркою вашої кулінарної книги
27 серпня 2024,
12:55
Читать новость на русском
Джерело:
ВВС FoodЦей суп має неймовірні відтінки свіжості. На його створення кулінарів надихнув ajo blanco – охолоджений мигдально-часниковий суп з півдня Іспанії.
Огірковий гаспачо здатен додати будням особливого колориту. Кілька хвилин, трішки очікування – і страва готова!
Читайте також Це дуже смачна страва: що любить їсти президент Франції Макрон
Рецепт огіркового гаспачо
Час: 2 години
Порцій: 2
Інгредієнти:
– 1 огірок;
– 150 грамів білого хліба;
– 50 грамів бланшованого мигдалю;
– 1 зубчик часнику;
– 20 грамів свіжого базиліка;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 2 столові ложки винного оцту;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Огірок чистимо та нарізаємо, хліб нарізаємо невеликими шматочками.
- Усі інгредієнти, окрім мигдалю, кладемо у блендер, додаємо 0,5 літра холодної води, солимо, перчимо та збиваємо до однорідності.
- Перекладаємо у велику миску та ставимо у холодильник на 2 години.
- Перед подачею можна додати спецій, прикрашаємо базиліком та мигдалем.
Смачного!
Чи можна смажити на оливковій олії: що кажуть експерти.