Укр Рус
20 січня, 17:47
2

Паста з креветками за 15 хвилин: проста та смачна ідея для вечері

Ця італійська страва привертає увагу своєю елегантністю та простотою у приготуванні. Завдяки тому, що основним інгредієнтом цієї страви є морепродукти, вона не тільки ситна, але й низькокалорійна та багата на необхідні білки і мінерали.

Щоб приготувати пасту з креветками у вершковому соусі треба небагато часу і мінімум інгредієнтів. Рецептом смачної вечері ділиться 24 Канал з посиланням на Storinka.

Читайте також Такого омлету ви ще не готували: рецепт оригінального та поживного сніданку

Паста з креветками

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 3 – 4

Інгредієнти:
– 0,5 кілограма креветок очищених;
– 4 зубчики часнику;
– 1 цибуля ріпчаста;
– 0,5 кілограма томатів чері;
– 100 грамів пасти орзо;
– 400 мілілітрів бульйону овочевого;
– 50 мілілітрів вершків 15%;
– 3 столові ложки пармезану.

Приготування:

  1. Розігрійте сковороду і змастіть її вершковим маслом. Очищені креветки відправте обсмажуватись на кілька хвилин, а потім викладіть їх на окрему тарілку.

  2. На ту ж сковороду викладіть дрібно порубану цибулю і пропущену через прес часник.
     
  3. Додайте до них розрізані на четвертинки томати, пасту та залийте овочевим бульйоном. Тушкуйте на середньому вогні приблизно 5 хвилин, після чого покладіть до них креветки.
     
  4. Влийте вершки і притрусіть двома столовими ложками пармезану. Розмішайте та доведіть до повного приготування пасти – приблизно 5 хвилин. 

Смачного!

Теж цікаво:  картопляне пюре з часником від Ектора.