Ставити у холодильник вже не буде що: патісони по-французьки, які зметають за хвилину
Не завжди потрібно йти до ресторану, аби приміряти на себе роль гурмана. Інколи достатньо якісних інгредієнтів та правильного рецепта.
Цей рецепт дозволить вам поринути у світ дивовижних кулінарних відкриттів. Деякі гурмани стверджують, що ця страва не поступається класичному м'ясу по-французьки, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Читайте також Подарунок на вихідні: найсмачніший оселедець, який можна приготувати вдома
Рецепт патісонів по-французьки
- Час:
- Порцій: 3
Інгредієнти:
– 3 штуки патисонів (або 600 грамів);
– 300 грамів курячого фаршу;
– 1 помідор;
– 150 грамів твердого сиру;
– 20 грамів рослинної олії.
Приготування:
Помийте патисони й наріжте їх кружечками товщиною приблизно 1 сантиметр.
Посоліть і додайте приправи на ваш смак.
Форму для запікання змастіть 20 грамами рослинної олії.
Викладіть у форму кружечки патисонів, зверху рівномірно розподіліть курячий фарш. На кожен шматочок патисона покладіть кружечок помідора, а зверху скибочку сиру.
Розігрійте духовку до 170 градусів і запікайте страву 30 – 40 хвилин, доки сир не розплавиться і не утворить апетитну золотисту скоринку.
Смачного!
На неї треба кілька хвилин: намазка, яка пасуватиме навіть до святкового столу.