Ставити у холодильник вже не буде що: патісони по-французьки, які зметають за хвилину

2 листопада 2024, 11:12
Читать новость на русском

Не завжди потрібно йти до ресторану, аби приміряти на себе роль гурмана. Інколи достатньо якісних інгредієнтів та правильного рецепта.

Цей рецепт дозволить вам поринути у світ дивовижних кулінарних відкриттів. Деякі гурмани стверджують, що ця страва не поступається класичному м'ясу по-французьки, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії"

Читайте також Подарунок на вихідні: найсмачніший оселедець, який можна приготувати вдома

Рецепт патісонів по-французьки

  • Час
  • Порцій: 3

Інгредієнти
– 3 штуки патисонів (або 600 грамів);
– 300 грамів курячого фаршу;
– 1 помідор;
– 150 грамів твердого сиру;
– 20 грамів рослинної олії.

Приготування

  1. Помийте патисони й наріжте їх кружечками товщиною приблизно 1 сантиметр.

  2. Посоліть і додайте приправи на ваш смак.

  3. Форму для запікання змастіть 20 грамами рослинної олії.

  4. Викладіть у форму кружечки патисонів, зверху рівномірно розподіліть курячий фарш. На кожен шматочок патисона покладіть кружечок помідора, а зверху скибочку сиру.

  5. Розігрійте духовку до 170 градусів і запікайте страву 30 – 40 хвилин, доки сир не розплавиться і не утворить апетитну золотисту скоринку.

Смачного!

На неї треба кілька хвилин: намазка, яка пасуватиме навіть до святкового столу.