З цією намазкою треба бути обережним – вона миттю викликає шалений апетит. Якщо додати до цього легкість приготування, то це поєднання просто знахідка для господинь, розповідає 24 Канал з посиланням на Смачненьке.

Цікаво Чорнослив, сметана та горіх: забутий десерт зі старих кафе

Рецепт швидкої і смачної намазки

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 500 грамів сала;
– 200 грамів ковбаси;
– пучок зеленої цибулі;
– головка часнику;
– сіль та перець до смаку;
– столова ложка паприки;
– чайна ложка прованських трав.

Приготування:

  1. сало треба попередньо засолити мінімум на 1 день.
  2. Ковбасу та сало пропускаємо через м'ясорубку, зелену цибулю дрібно нарізаємо.
  3. Добре вимішуємо суміш, додаємо часник, спеції та знову ретельно перемішуємо.
  4. Розкладаємо намазку по банках та використовуємо з улюбленим хлібом за кожної вдалої нагоди.

Смачного!

Їжа не пригоратиме: учасник "МастерШеф" поділився цікавими порадами.