Ідеальний вибір для сім'ї: готуємо знамените жарке по-болгарськи
Джерело:
ПательняЦя страва – справжня знахідка для господинь. Тепер не потрібно докладати зусиль, аби смачно нагодувати усю сім'ю.
Для приготування цієї страви ви не повинні проводити на кухні багато часу. Достатньо кількох простих кулінарних маніпуляцій, аби зібрати за столом сім'ю, розповідає Пательня.
Цікаво Як приготувати котлети за 50 гривень: бюджетний рецепт для важких часів
Рецепт жаркого по-болгарськи
Час: 40 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів курячої печінки;
– 300 грамів курячих сердечок;
– 300 грамів цибулі;
– 3 – 4 помідори;
– 4 зубчики часнику;
– пів пучка зелені петрушки;
– рослинна олія для смаження;
– сіль і чорний мелений перець до смаку.
Приготування:
Дрібно нарізаємо часник, цибулю ріжемо півкільцями, а помідори натираємо на крупній тертці.
Курячі сердечка та печінку обсмажуємо на рослинній олії на сильному вогні, додаємо сіль і перець.
Потім додаємо часник, а через хвилину – цибулю. Зменшуємо вогонь і продовжуємо обсмажувати, періодично помішуючи.
Коли цибуля стане золотистою, додаємо натерті помідори та ще більше зменшуємо вогонь.
Тушкуємо до випаровування приблизно двох третин рідини. За кілька хвилин до готовності додаємо подрібнену зелень.
Смачного!
За нього цілують руки: простий торт від Лілії Цвіт.