Довго варять горох тільки новачки: два секрети шефкухарів, в які ви закохаєтесь

16 жовтня 2024, 21:16
Читать новость на русском

Джерело:

Ukr.Media

Горох ми подаємо не так часто через тривалість приготування. Але виявляється, все набагато простіше, якщо знати кулінарні секрети.

Насправді горох можна приготувати так само швидко, як гречку. Усе, що для цього треба – правильно його підготувати, розповідає Ukr.Media

Читайте також Як правильно варити гречку: чи варто заливати її гарячою водою – не всі роблять це правильно

Як треба готувати горох 

Перше, що треба зробити – добре промити горох. Температура води не має значення, головне – в кінцевому результаті вона має бути прозорою. 

Підготовка – головне у приготуванні гороху / Фото Pixabay 

Потім горох потрібно замочити у холодній воді на ніч. Якщо виконати ці кроки, то варити його потрібно буде не довше 10 – 15 хвилин. 

Ще один лайфхак: промити горох, довести до кипіння, ще раз промити та залляти окропом. 

Не треба навіть дріжджів та духовки: готуємо коржі з картоплею та сиром на всю сім'ю.