Хоч їх можна їсти і сирими: як варити сосиски, щоб їх смак став незабутнім
- Щоб сосиски були соковитими, їх потрібно класти у киплячу воду і варити 3 – 5 хвилин.
- Для покращення смаку треба додати спеції у воду і відразу виймати сосиски після приготування.
Сосиски – це готові ковбасні вироби, тому їх термічна обробка виключно вибір кожного. Але річ у тому, що не всі варять сосиски правильно, що суттєво впливає на результат.
Для того, щоб сосиски вийшли смачними, недостатньо просто "підігріти" їх в окропі. Як зробити це правильно і який очевидний секрет всі чомусь пропускають – розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Цікаво Найсмачніший салат без майонезу: такого поєднання інгредієнтів ви ще не пробували
Як варити сосиски
Якщо ви прихильник варених сосисок, то вже напевно знаєте, що класти сосиски можна винятково у киплячу воду. Інакше вони вийдуть недостатньо соковитими.
Так просто та смачно / Фото Pixabay
Що стосується часу варіння, то сосиски повинні бути в окропі не довше 3 – 5 хвилин. Після цього їх потрібно негайно витягнути з води, щоб вони не розварилися.
А ще воду, в якій ви варите сосиски, неодмінно потрібно збагатити спеціями, наприклад, приправою до шашлику. Більшість ігнорує цей крок, але дарма – так сосиски будуть ароматнішими та смакуватимуть ще краще.
Його обожнюють вже десятки років: рецепт улюбленого торта "Прага".