Укр Рус
16 травня, 22:32
1

Хоч їх можна їсти і сирими: як варити сосиски, щоб їх смак став незабутнім

Основні тези
  • Щоб сосиски були соковитими, їх потрібно класти у киплячу воду і варити 3 – 5 хвилин.
  • Для покращення смаку треба додати спеції у воду і відразу виймати сосиски після приготування.

Сосиски – це готові ковбасні вироби, тому їх термічна обробка виключно вибір кожного. Але річ у тому, що не всі варять сосиски правильно, що суттєво впливає на результат.

Для того, щоб сосиски вийшли смачними, недостатньо просто "підігріти" їх в окропі. Як зробити це правильно і який очевидний секрет всі чомусь пропускають – розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media

Цікаво Найсмачніший салат без майонезу: такого поєднання інгредієнтів ви ще не пробували

Як варити сосиски 

Якщо ви прихильник варених сосисок, то вже напевно знаєте, що класти сосиски можна винятково у киплячу воду. Інакше вони вийдуть недостатньо соковитими. 

Так просто та смачно / Фото Pixabay 

Що стосується часу варіння, то сосиски повинні бути в окропі не довше 3 – 5 хвилин. Після цього їх потрібно негайно витягнути з води, щоб вони не розварилися. 

А ще воду, в якій ви варите сосиски, неодмінно потрібно збагатити спеціями, наприклад, приправою до шашлику. Більшість ігнорує цей крок, але дарма – так сосиски будуть ароматнішими та смакуватимуть ще краще. 

Його обожнюють вже десятки років: рецепт улюбленого торта "Прага"