Колись цей салат був відомим, і настав час повернути йому популярність. Це той випадок, коли усі інгредієнти поєднанні ідеально, а ще – в ньому немає ні грама майонезу. 24 Канал пропонує відтворити його за рецептом порталу "Школа життя".

Цікаво 15 хвилин для сімейної трапези: найпростіший рецепт лінивих хачапурі

Рецепт салату "Шахтарський"

  • Час: 25 хвилин + настоювання
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 150 грамів вареної яловичини;
– 75 грамів цибулі;
– 100 грамів солоних огірків;
– 50 мілілітрів олії;
– 1 – 2 зубчики часнику;
– 1 лавровий листок;
– сіль, перець, коріандр до смаку.

Боїтесь, що не вдасться приготувати страву від улюбленого food-блогера? Не варто, адже із продуктами з гіпермаркету "ВЕЛМАРТ" вас точно очікує успіх. Мережа приємно дивує не тільки широким вибором якісних товарів, а й вартістю, яка не б'є по гаманцю. До того у "ВЕЛМАРТ" часто діють знижки на різноманітні позиції, тому кожен українець зможе заощадити на щоденних покупках.

Приготування:

  1. Відварену яловичину наріжте тонкою соломкою. Цибулю подрібніть так само й обдайте окропом, щоб зменшити гіркоту, потім додайте до м’яса.
  2. Солоні огірки також поріжте соломкою й перемішайте з іншими інгредієнтами в мисці.
  3. Для заправки розігрійте олію в сотейнику або глибокій сковороді, додайте подрібнений часник, лавровий лист, перець та коріандр. Прогрійте кілька хвилин, щоб олія ввібрала аромат спецій, після чого процідіть її.
  4. Заправте м’ясну суміш ароматною олією, добре перемішайте, дайте охолонути, накрийте плівкою й залиште в холодильнику на ніч для маринування.

Смачного!

Хоч щодня готуй: салат "Берлінський", з яким ви забудете про альтернативи.