Колись цей салат був відомим, і настав час повернути йому популярність. Це той випадок, коли усі інгредієнти поєднанні ідеально, а ще – в ньому немає ні грама майонезу. 24 Канал пропонує відтворити його за рецептом порталу "Школа життя".
Цікаво 15 хвилин для сімейної трапези: найпростіший рецепт лінивих хачапурі
Рецепт салату "Шахтарський"
- Час: 25 хвилин + настоювання
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 150 грамів вареної яловичини;
– 75 грамів цибулі;
– 100 грамів солоних огірків;
– 50 мілілітрів олії;
– 1 – 2 зубчики часнику;
– 1 лавровий листок;
– сіль, перець, коріандр до смаку.
Боїтесь, що не вдасться приготувати страву від улюбленого food-блогера? Не варто, адже із продуктами з гіпермаркету "ВЕЛМАРТ" вас точно очікує успіх. Мережа приємно дивує не тільки широким вибором якісних товарів, а й вартістю, яка не б'є по гаманцю. До того у "ВЕЛМАРТ" часто діють знижки на різноманітні позиції, тому кожен українець зможе заощадити на щоденних покупках.
Приготування:
- Відварену яловичину наріжте тонкою соломкою. Цибулю подрібніть так само й обдайте окропом, щоб зменшити гіркоту, потім додайте до м’яса.
- Солоні огірки також поріжте соломкою й перемішайте з іншими інгредієнтами в мисці.
- Для заправки розігрійте олію в сотейнику або глибокій сковороді, додайте подрібнений часник, лавровий лист, перець та коріандр. Прогрійте кілька хвилин, щоб олія ввібрала аромат спецій, після чого процідіть її.
- Заправте м’ясну суміш ароматною олією, добре перемішайте, дайте охолонути, накрийте плівкою й залиште в холодильнику на ніч для маринування.
Смачного!
Хоч щодня готуй: салат "Берлінський", з яким ви забудете про альтернативи.