Хачапурі з хрусткою скоринкою та ніжною начинкою з сиром нікого не залишать байдужим. А господині відзначать дивовижну легкість їхнього приготування, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Цікаво Готуйте одразу подвійну порцію: улюблені українські палюшки – смак, що пройшов крізь історію
Рецепт лінивих хачапурі
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 150 грамів борошна;
– 1 яйце;
– 250 мілілітрів молока;
– 200 грамів сулугуні;
– дрібка солі;
– вершкове масло.
Приготування:
- У великій мисці збийте яйце з натертим сиром, додайте сіль.
- Влийте молоко й перемішайте масу віничком до однорідності.
- Потім додайте борошно і ще раз добре вимішайте.
- Вилийте суміш на гарячу сковороду та обсмажте з обох боків під кришкою.
- Готовий хачапурі змастіть вершковим маслом для більш насиченого смаку.
Смачного!
Ви захочете їсти його ложкою: рецепт фантастичного домашнього плавленого сиру.