Одна помилка – і жодної користі: як правильно заварювати пакетований зелений чай
Джерело:
Ukr.MediaЗелений чай – це завжди особливий ритуал. Проте готувати його треба зовсім не так, як чорний, навіть якщо він також у пакетиках.
Як зазначають фахівці, навіть чай у пакетиках треба вміти робити правильно. Одна помилка – і ви отримаєте зовсім не той результат, розповідає Ukr.Media.
Цікаво То забирати чи ні: кулінари відповіли, чи треба знімати піну, яка утворюється при варінні супу
Як заварювати зелений чай у пакетиках
Перше, на що треба звернути увагу – це якість води. Для приготування зеленого чаю краще використовувати фільтровану воду.
Особливий ритуал / Фото Pixabay
Другий нюанс – температура. Для зеленого та трав'яного чаїв вона повинна бути на рівні 70 – 80 градусів. Кип'яток – лише для чорного чаю.
Його хвалитимуть усі: простий рецепт домашнього вина з винограду.