Одна помилка – і жодної користі: як правильно заварювати пакетований зелений чай

19 жовтня 2024, 11:13
Читать новость на русском

Джерело:

Ukr.Media

Зелений чай – це завжди особливий ритуал. Проте готувати його треба зовсім не так, як чорний, навіть якщо він також у пакетиках.

Як зазначають фахівці, навіть чай у пакетиках треба вміти робити правильно. Одна помилка – і ви отримаєте зовсім не той результат, розповідає Ukr.Media

Цікаво То забирати чи ні: кулінари відповіли, чи треба знімати піну, яка утворюється при варінні супу

Як заварювати зелений чай у пакетиках 

Перше, на що треба звернути увагу – це якість води. Для приготування зеленого чаю краще використовувати фільтровану воду. 


Особливий ритуал / Фото Pixabay 

Другий нюанс – температура. Для зеленого та трав'яного чаїв вона повинна бути на рівні 70 – 80 градусів. Кип'яток – лише для чорного чаю. 

Його хвалитимуть усі: простий рецепт домашнього вина з винограду.