Укр Рус
2 серпня, 10:03
2

Правило 1-1-1: як приготувати домашнє морозиво, смачніше за яке ви не їли у житті

Основні тези
  • Є правило, з яким домашнє морозиво буде просто неповторним.
  • Для застигання його навіть не потрібно морозити, достатньо лише поставити у холодильник. 

Домашнє морозиво – це особлива насолода у спекотні літні дні. Якщо все зробити правильно, то ви отримаєте смак, з яким не зрівняється жоден магазинний десерт.

Досвідчені кулінари знають, що головне у приготуванні домашнього морозива – дотримуватися правила 1-1-1, коли головні інгредієнти з цукровою пудрою використовуються в ідеально правильній пропорції. Як цього досягнути та насолодитися неймовірно смачним домашнім морозивом – розповідає 24 Канал з посиланням на портал Przyslij przepis. 

Читайте також На смак як улюблена цукерка дитинства: як приготувати яблучне повидло "Дюшес"

Як приготувати смачне домашнє морозиво? 

  • Час: 25 хвилин + застигання
  • Порцій: 8

Інгредієнти
– 5 яєць;
– 500 мілілітрів вершків (30%);
– 1 склянка цукрової пудри;
– екстракт ванілі. 

Приготування

  1. Яйця обдаємо окропом, відділяємо білки від жовтків.
  2. Цукрову пудру ділимо на 3 рівні частини. Одну збиваємо з білками до стійких піків.
  3. Жовтки збиваємо з другої частиною цукрової пудри до піни (приблизно 10 хвилин).
  4. Решту пудри збиваємо з вершками.
  5. Усе акуратно зʼєднуємо деревʼяною ложкою. Додаємо екстракт ванілі.
  6. Обережно переливаємо суміш у контейнер та ставимо у холодильник на 12 годин, морозити не потрібно.

Смачного!

Все вирішує один секрет: як вибрати якісну сіль