Залишилось тільки купити вина: "ліниві" хачапурі, з якими ви впораєтеся за кілька хвилин
Джерело:
"На пенсії"Коли день був важким, довго стояти біля плити не хочеться. Беріть келих вина і готуйте швидку вечерю, яка додасть теплих та приємних емоцій.
Якщо ви полюбляєте грузинську кухню, то цей варіант швидкої вечері точно припаде вам до смаку. Дозвольте собі відпочити та насолодитися смачною їжею водночас. З рецептом порталу "На пенсії" це точно можливо.
Цікаво Лічені хвилини і кращий за "Олів'є": салат, від якого в захваті всі гості
Рецепт лінивих хачапурі
Час: 15 хвилин
Порцій: 1
Інгредієнти:
– 150 грамів борошна;
– 1 яйце;
– 250 мілілітрів молока;
– 200 грамів сиру сулугуні;
– щіпка солі;
– вершкове масло до смаку.
Приготування:
У глибоку миску розбийте яйце, додайте тертий сулугуні та щіпку солі, ретельно перемішайте.
Поступово вливайте молоко, збиваючи суміш віночком до однорідності.
Просійте борошно й додайте його до суміші, добре вимішуючи, щоб не було грудочок.
Нагрійте сковороду, вилийте отримане тісто й обсмажте з обох боків на середньому вогні. Бажано накрити кришкою, щоб хачапурі рівномірно пропеклося.
Готову страву змастіть вершковим маслом перед подачею.
Смачного!
Важливо знати: що не можна смажити на антипригарній сковорідці.