Якщо ви полюбляєте грузинську кухню, то цей варіант швидкої вечері точно припаде вам до смаку. Дозвольте собі відпочити та насолодитися смачною їжею водночас. З рецептом порталу "На пенсії" це точно можливо.

Цікаво Лічені хвилини і кращий за "Олів'є": салат, від якого в захваті всі гості

Рецепт лінивих хачапурі

Час: 15 хвилин

Порцій: 1

Інгредієнти:
– 150 грамів борошна;
– 1 яйце;
– 250 мілілітрів молока;
– 200 грамів сиру сулугуні;
– щіпка солі;
– вершкове масло до смаку.

Приготування:

  1. У глибоку миску розбийте яйце, додайте тертий сулугуні та щіпку солі, ретельно перемішайте.

  2. Поступово вливайте молоко, збиваючи суміш віночком до однорідності.

  3. Просійте борошно й додайте його до суміші, добре вимішуючи, щоб не було грудочок.

  4. Нагрійте сковороду, вилийте отримане тісто й обсмажте з обох боків на середньому вогні. Бажано накрити кришкою, щоб хачапурі рівномірно пропеклося.

  5. Готову страву змастіть вершковим маслом перед подачею.

Смачного!

Важливо знати: що не можна смажити на антипригарній сковорідці.