Цей інгредієнт є в кожному холодильнику: секрет ідеального соусу для пасти від ресторанних шефів
14 листопада 2024,
22:23
Читать новость на русском
Паста – доволі частий гість на наших столах. І потрібно знати лише один секрет, аби зробити до неї ідеальний соус.
Знамениті шефи знають, що для подачі ідеального соусу для пасти потрібно зовсім небагато. Тут головний секрет полягає в одному інгредієнті, який є в кожному холодильнику – це масло, розповідає 24 Канал з посиланням на УНІАН.
Буде цікаво Трішки фаршу – і вся сім'я сита: готуємо апетитні тюфтельки у томатному соусі
Рецепт соусу для пасти
- Час приготування: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 цибуля;
– дрібка солі;
– кубик вершкового масла;
– банка консервованих помідорів;
– кілька ложечок оливкової олії;
– сушений орегано;
– пластівці чилі.
Приготування:
- Наріжте цибулю тонкими смужками та обсмажте її на вершковому маслі.
- Залиште тушкуватися на найменшому вогні з дрібкою солі близько 10 хвилин, щоб цибуля трішки карамелізувалася.
- Додайте в сковороду банку консервованих помідорів, кілька ложок оливкової олії, сушений орегано та трохи пластівців чилі.
- Дайте соусу трохи протушкуватися.
- Кислинка помідорів чудово поєднається з карамелізованою цибулею.
- Полийте цим соусом пасту та насолоджуйтеся.
Смачного!
Ніжний торт за 20 хвилин: рецепт, який точно стане у пригоді на свята.