Цей інгредієнт є в кожному холодильнику: секрет ідеального соусу для пасти від ресторанних шефів

14 листопада 2024, 22:23
Читать новость на русском

Паста – доволі частий гість на наших столах. І потрібно знати лише один секрет, аби зробити до неї ідеальний соус.

Знамениті шефи знають, що для подачі ідеального соусу для пасти потрібно зовсім небагато. Тут головний секрет полягає в одному інгредієнті, який є в кожному холодильнику – це масло, розповідає 24 Канал з посиланням на УНІАН.

Буде цікаво Трішки фаршу – і вся сім'я сита: готуємо апетитні тюфтельки у томатному соусі

Рецепт соусу для пасти 

  • Час приготування: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 1 цибуля;
– дрібка солі;
– кубик вершкового масла;
– банка консервованих помідорів;
– кілька ложечок оливкової олії;
– сушений орегано;
– пластівці чилі. 

Приготування

  1. Наріжте цибулю тонкими смужками та обсмажте її на вершковому маслі.
  2. Залиште тушкуватися на найменшому вогні з дрібкою солі близько 10 хвилин, щоб цибуля трішки карамелізувалася. 
  3. Додайте в сковороду банку консервованих помідорів, кілька ложок оливкової олії, сушений орегано та трохи пластівців чилі.
  4. Дайте соусу трохи протушкуватися.
  5. Кислинка помідорів чудово поєднається з карамелізованою цибулею.
  6. Полийте цим соусом пасту та насолоджуйтеся.

Смачного!

Ніжний торт за 20 хвилин: рецепт, який точно стане у пригоді на свята.