Просто похрумтіти, чи здивувати гостей: готуємо цибулеві кільця в хрусткому клярі вдома
18 листопада 2024,
12:29
Читать новость на русском
Цибулеві кільця відомі своєю смачною та хрусткою текстурою. Їх часто подають як доповнення до бургерів, але вони також можуть стати й ситною самостійною закускою.
Ця страва є не лише смачною, але й дуже простою у приготуванні. Як зробити цибулеві кільця в домашніх умовах, розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.
Читайте також Салати на День народження: 3 прості та водночас вишукані рецепти, що розігріють апетит
Цибулеві кільця в хрумкому клярі
- Час: 30 хвилин
- Порції: 3
Інгредієнти:
– 300 грамів ріпчастої цибулі
– 2 курячих яйця
– 2/3 склянки борошна
– 50 мілілітрів олії
– сіль та перець – на смак.
Приготування:
- Цибулю очистьте, поріжте великими кільцями та відокремте кожне кільце. Перекладіть їх в друшляк та, щоб позбавитися зайвої гіркоти, обдайте окропом. Після окропу помістить цибулю під холодну воду.
- В окремій мисці збийте в піну яйця. Додайте борошно, сіль, спеції та збовтайте все віничком.
- Розігрійте у сковорідці олію. Посипте цибулеві кільця борошном, опустіть у кляр та помістіть у добре розігріту олію. Смажте до появи золотої скоринки.
- Готові цибулеві кільця викладайте на паперові рушники, щоб папір зібрав зайвий жир.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді вас має зацікавити рецепт шаурми без м'яса з двома соусами.