І, якщо ваша фантазія вже вичерпалась, то салати на День народження можна взяти зі списку, який пропонує 24 Канал. Тут водночас прости та вишуканих 3 рецепти, які сподобаються всім.
Читайте також Не з ікрою чи шпротами: 3 оригінальних рецепти канапок на Новий рік 2025
3 салати на День народження
Салат з курячого філе та свіжого огірка
- Час: 45 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– к
– о
– п
– а
– в
– м
– с
Приготування:
- Філе відваріть до готовності. Горіхи подрібніть. А перець запечіть 30 хвилин в духовці при 200 градусах.
- Огірок наріжте кубиком, додайте горіхи та консервований ананас. Куряче філе розберіть на волокна й додайте в салат.
- Перець почистьте від шкірки та насіння, наріжте й поєднайте в салаті.
- Останній крок – заправка. Додайте сіль на смак та заправте майонезом. Ретельно перемішайте.
Смачного!
Салат з хурмою і хамоном
- Час: 10 хвилин
- Порції: 2
Інгредієнти:
– с
– х
– ц
– х
– с
для заправки:
– о
Як приготувати салат з хамоном та хурмою: дивіться відео
Приготування:
- В салатну тарілку викладіть мікс салатів. Зверху розкладіть невеликі шматочки хамону.
- Цибулю наріжте тонкими півкружальцями та викладіть на салат з хамоном. Хурму почистьте від шкірки, наріжте скибочками й розмістіть на інгредієнтах. Посипте натертим сиром.
- Для заправки змішайте олію, оцет, чебрець, сіль і полийте нею салат.
Готово!
Шукаєте інгредієнт для свого улюбленого салату? Крабові палички ТМ "Водний Світ" прийдуть на допомогу! Їхній ніжний смак та висока якість зроблять вашу страву справжнім шедевром.
Салат з червоною рибою і пікантним соусом
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– п
– р
–
– о
– а
– с
– к
для соусу:
– м
– о
– д
– с
для маринованої цибулі:
– о
– ц
– с
Приготування:
- Наріжте тонким пір'ям цибулю, додайте кілька крапель яблучного оцту, щіпку цукру та солі. Залиште маринуватися.
- Тим часом підготуйте решту інгредієнтів: наріжте огірки та болгарський перець тонкою довгою соломкою. Стиглий авокадо очистьте й наріжте скибочками. Салат наріжте чи порвіть руками. Червону рибу скибочками. Кунжут обсмажте на сухій сковороді.
- Для соусу ретельно змішайте олію, мед, гірчицю та соєвий соус.
- Перед подачею в мисці поєднайте салатну зелень, огірок та болгарський перець, додавши трохи соусу.
- На тарілку викладіть частину салатного листя, зверху – рибу та авокадо, знову салатне листя, рибу та авокадо. Полийте заправкою та посипте кунжутом.
Гарного та смачного святкування!
Сподобався рецепт? Тоді спробуйте і класичний яєчний спред, посилений оселедцем і яблуками.