І, якщо ваша фантазія вже вичерпалась, то салати на День народження можна взяти зі списку, який пропонує 24 Канал. Тут водночас прости та вишуканих 3 рецепти, які сподобаються всім.

Читайте також Не з ікрою чи шпротами: 3 оригінальних рецепти канапок на Новий рік 2025

3 салати на День народження

Салат з курячого філе та свіжого огірка

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– к
– о
– п
– а
– в
– м
– с

Приготування:

  1. Філе відваріть до готовності. Горіхи подрібніть. А перець запечіть 30 хвилин в духовці при 200 градусах.
  2. Огірок наріжте кубиком, додайте горіхи та консервований ананас. Куряче філе розберіть на волокна й додайте в салат.
  3. Перець почистьте від шкірки та насіння, наріжте й поєднайте в салаті.
  4. Останній крок – заправка. Додайте сіль на смак та заправте майонезом. Ретельно перемішайте.

Смачного!

Салат з хурмою і хамоном

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– с
– х
– ц
– х
– с

для заправки:
– о

Як приготувати салат з хамоном та хурмою: дивіться відео

Приготування:

  1. В салатну тарілку викладіть мікс салатів. Зверху розкладіть невеликі шматочки хамону.
  2. Цибулю наріжте тонкими півкружальцями та викладіть на салат з хамоном. Хурму почистьте від шкірки, наріжте скибочками й розмістіть на інгредієнтах. Посипте натертим сиром.
  3. Для заправки змішайте олію, оцет, чебрець, сіль і полийте нею салат.

Готово!

Шукаєте інгредієнт для свого улюбленого салату? Крабові палички ТМ "Водний Світ" прийдуть на допомогу! Їхній ніжний смак та висока якість зроблять вашу страву справжнім шедевром.

Салат з червоною рибою і пікантним соусом

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– п
– р

– о
– а
– с
– к

для соусу:
– м
– о
– д
– с

для маринованої цибулі:
– о
– ц
– с

Приготування:

  1. Наріжте тонким пір'ям цибулю, додайте кілька крапель яблучного оцту, щіпку цукру та солі. Залиште маринуватися.
  2. Тим часом підготуйте решту інгредієнтів: наріжте огірки та болгарський перець тонкою довгою соломкою. Стиглий авокадо очистьте й наріжте скибочками. Салат наріжте чи порвіть руками. Червону рибу скибочками. Кунжут обсмажте на сухій сковороді.
  3. Для соусу ретельно змішайте олію, мед, гірчицю та соєвий соус.
  4. Перед подачею в мисці поєднайте салатну зелень, огірок та болгарський перець, додавши трохи соусу.
  5. На тарілку викладіть частину салатного листя, зверху – рибу та авокадо, знову салатне листя, рибу та авокадо. Полийте заправкою та посипте кунжутом.

Гарного та смачного святкування!

Сподобався рецепт? Тоді спробуйте і класичний яєчний спред, посилений оселедцем і яблуками.