Дивно, але ефективно: навіщо досвідчені господині трусять яйця перед варінням – секрет розкрито
- Експерти рекомендують легке струшування яєць перед варінням.
- Цей підхід може покращити результати варіння та спростити процес очищення яєць.
Варіння яєць може здатися для багатьох простим завданням. Однак, кулінарні експерти стверджують, що є кілька важливих порад, які допоможуть покращити їх смак і спростити процес чищення.
Наприклад, чи знали ви, що яйце перед варінням треба потрясти? Для чого робити таку дію, розповідає 24 Канал з посиланням на News24.
Читайте також Золотисте курча з хрусткою скоринкою: не робіть цю помилку – і результат буде, як ніколи раніше
Навіщо трусити яйця перед варінням?
Хоча багато хто може вважати, що достатньо просто покласти яйця в киплячу воду, дослідження показують, що такий незвичайний підхід може дати ще кращі результати.
Так, легке струшування яєць перед варінням дозволяє вмісту рівномірно розподілитися всередині шкаралупи. В результаті – яйця легше очистити після варіння.
Для тих, хто не знайомий з цією порадою, будуть здивовані ефективністю. Спробуйте застосувати й переконайтеся в цьому на власному досвіді!
А ви знаєте: чи потрібно солити "Олів'є".