Усі подумають, що ви довго жили в Італії: які спеції можна додавати до спагеті
- Італійська кухня популярна по всьому світу, а паста та спагеті є її основою, тому важливо знати секрети їх приготування.
- Для найкращого смаку спагеті, спеції слід додавати головним чином у соус, а не в саму пасту.
- Найкращими спеціями для спагеті є базилік, орегано, сушений часник, солодкий перець, каєнський перець, чорний перець та сіль.
- Базилік та орегано є основними елементами смаку італійської кухні, їх додають сушеними у соус та свіжими для прикраси.
- Часник і паприка підсилюють смак страв та ідеально поєднуються з іншими компонентами, тоді як сіль та перець є незамінними в приготуванні будь-якої їжі.
Джерело:
doradcasmakuІталійська кухня має прихильників по всій земній кулі. Паста та спагеті – її основа, тому вкрай важливо осягнути секрети, які допоможуть подати ці страви максимально вдало.
Чи треба приправляти спагеті
Так, і в основному йдеться про використання трав у соусі, з яким ми їх подаємо. Додавати спеції до самої пасти можна, однак ефект буде не таким.
Читайте також Щоб не викидати її у смітник: які є поширені помилки при квашенні капусти
Що стосується переліку трав та спецій, то найкраще орієнтуватися на цю основу:
- базилік;
- орегано;
- сушений часник;
- солодкий перець;
- каєнський перець;
- чорний перець;
- сіль.
Спагеті обожнюють усі / Фото Pixabay
Чому саме ці спеції та трави
Базилік та орегано – це квінтесенція смаку італійської кухні. Їх додають в соус у сушеному вигляді та прикрашають готові страви свіжими рослинами.
Часник і паприка посилюють смак страв та ідеально поєднуються з іншими компонентами. А сіль та перець – це нерозлучні супутники у приготуванні будь-якої їжі.
Мусить знати кожна господиня: які спеції потрібно додавати до бульйону.